Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetimi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Didim Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini ziyarette bulundu.
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, İl başkan yardımcıları Sibel Işık ve Selahattin Çetinkaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kılıç ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin İlhan, Menşure Vardar, Filiz Korkmaz ve Fikret Doğan’ın yer aldığı heyeti Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi Didim’deki Odalar, STK’lar ve Meslek örgütlerini ziyaret edip sorunlarını dinlemek için İlçede olduklarını belirterek sorunların rapor halinde hazırlanarak kendilerine sunulması noktasında çözüm için çalışma yapacaklarını ifade etti.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yönetimi teşekkür ederken “Didim’de esnafın yaşadığı sorunlar var, bizler bunların çözümü noktasında atılacak her türlü adımı destekleriz. Esnafın bazı belgelerde onay için Aydın’a gitmek zorunda kalması, kaldırım işgali, ruhsatların kontrol edilmesi gibi hususlarda gerek İlçe belediyesi gerekse Aydın büyükşehir Belediyesinden destek ve denetleme istiyoruz.” dedi. Ziyarette Didim’de esnafın yaşadığı sorunlar dile getirildi; çözüm için yapılması gerekenlerle ilgili öneriler dinlendi.
CHP’DEN ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNE ZİYARET..
Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yönetimi ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına da ziyarette bulundu. CHP heyetini Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretin karşılıklı fikir alış verişi ve önerilerin dinlenmesi amacıyla yapıldığını ifade eden CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi Didim’deki Odalar ile meslek örgütlerini ve Sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi
Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yönetimi teşekkür ederken Kooperatif olarak Didim’de yaptıkları çalışmaları anlatırken yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Kubaliç Özellikle yardım sandıklarının kapatılması, plansman vermekte yaşadıkları zorlukları değindi.
Ziyarette Didim Esnafının içinde olduğu durumla ilgili de fikir alış verişinde bulunuldu. Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yönetimi Didim’deki ziyaretleri kapsamında Didim Ziraat Odası, ADD Didim Şubesi, Didim Cem Evi, Didim Turizm derneği ile Didim Belediyesine ziyaretlerde bulundular.