RAKİP BULUNMUYOR

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımın Bolu’da gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmalarını değerlendirdi. İkinci etap kampında yaklaşık 12 günlük bir dönem geçireceklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Kampa erken başlamamızın sıkıntısı hazırlık maçlarıyla kendini gösteriyor. Çünkü hazırlık maçı yapacak rakip bulamıyoruz'' dedi. 

22 AĞUSTOS SAMSUN

Sağlam, ''17 veya 18 Ağustos gibi bir hazırlık maçı da ayarlayabilirsek bu kamp dönemini de önceden planladığımız gibi 04-18 Ağustos tarihleri arasında tamamlayıp daha sonrasında takıma tekrar 3 gün izin vereceğiz. 22 Ağustos tarihinde de kendi tesislerimizde çalışmalara başlayacağız. Tesislerimizdeki tadilat çalışmaları da o tarihe kadar biter diye düşünüyoruz” diye konuştu.

ELEKTEN GEÇİYOR

Transferde amaçlarının takımı Süper Lige taşıyacak kaliteli oyuncuları kadroya katmak olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, “Şunu herkes iyi bilsin ki bu transfer döneminde ince eleyip sık dokumamızın bir sebebi var. Buradaki esas amacımız, hep ekonomik olarak kulübümüzü fazla sıkıntıya sokmayacak oyuncuları kadromuza katmak hem de bizi önümüzdeki sezon Süper Lige taşıyacak kalitede oyuncuları kadromuza almaktır'' dedi. 

HAK EDEN BİZİMLE OLACAK

Sağlam, ''Samsunspor 'Çok güçlü bir akım, ekonomik anlamda çok güçlüler. Dolayısıyla bunlar her transfer görüşmesinde istediğimiz parayı buradan çok rahatlıkla alırız’ diye astronomik beklentilerle karşılaşıyoruz. Bunu da ortadan kaldırmamız gerekir. Bizim sokağa atılacak veya herhangi bir futbolcuya boş yere verilecek bir liramız yok. Onun için hak eden futbolcuya hak ettiğini vereceğiz'' dedi.