Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, 68 mahallenin her birine ayrı ayrı dokunan Pamukkale Belediyesi, 4 yılda 4 bir yanda farkını hissettirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte yepyeni bir çehreye kavuşan Pamukkale İlçesi, her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. İlçede yaşayan 7’den 70’e her yaştaki vatandaşa hitap edecek projeleri gündeme alan Pamukkale Belediyesi, yaşlı-genç-engelli-çocuk her kesime yönelik dev yatırımlarını tek tek hayata geçirdi. TUİK tarafından açıklanan 2017 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi rakamlarına göre 343 bin 920’ye ulaşan nüfusuyla Türkiye’deki 27 ilden daha büyük olan Pamukkale İlçesi’nde 68 mahalle bulunuyor. İlçenin en uzak iki mahallesi arasında yaklaşık 65 km mesafe bulunurken, Pamukkale Belediyesi her mahalleye hizmet götürmeye çalışıyor. Yaptığı hizmetler ve projelerle örnek ilçe belediye başkanlarından biri olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gerçekleştirdiği projelerle ilçenin geleceğine yatırım yapıyor. Başkan Gürlesin, “Yerel yönetici olarak bizleri belediye başkanlığına layık gören Pamukkaleli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına durmaksızın görevimizin başındayız. En önemlisi de bu görevimizi vatandaşımızla yan yana yürütmeye çalışıyoruz ve asıl amacımız Pamukkale’mize kalıcı eserler bırakmak” dedi.

“Güvenlik için 600’e yakın MOSESE kamerası yerleştirilecek”

Rutin belediyecilik hizmetlerini layıkıyla yerine getirirken, 68 mahalleye hizmet veren yeni kurulmuş bir belediye olan Pamukkale Belediyesi, Başkan Hüseyin Gürlesin’in geleceğe ışık tutacak projeleriyle öncü ilçe belediyelerden biri olmayı başarmış durumda. Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi, Karahayıt 112 Acil Sağlık İstasyonu, Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil İstasyonu, Pamuk Kafe Üniversite-Kitap Kafe, Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi, Aktepe Kültür Merkezi, Karahayıt Kent Ormanı, Karakurt-Kale yolu, Akköy-Karahayıt yolu, Akköy-Karahayıt-Pamukkale bisiklet yolu ağı, Kınıklı Çamlık Yürüyüş ve Bisiklet Yolu, Mustafa Alper Caddesi’nin yanı sıra alt yapısı biten 3 mahallede dev üstyapı atağı başlatıldı. Bunun yanında ilçe genelinde güvenlik için 600’e yakın MOSESE kamerası yerleştirerek, suç ve faili meçhul olaylarda azalma yaşanması sağlandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vizyon projelerle, sadece bugünü değil, ilçe halkının yarınını da düşündüğünü ispatlamaya devam ediyor.

“Bugünü değil yarını düşünüyoruz”

Belediyeciliğin günübirlik, geçici işlerle vatandaşların anlık gözlerini boyamak değil, kalıcı işlerle tüm halka hitap etmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın karşısına günü birlik, geçici işlerle çıkmadık, bundan sonra da çıkmayacağız. İlk günden beri, bugün Pamukkale’de doğmuş bir bebeğin gençlik yıllarına hatta yaşlılık dönemlerine kadar hizmet verecek kalıcı işler yaparak, sadece bugünü değil, yarını düşünüyoruz. Bizim sloganımız ‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır’ dedik ve bu doğrultuda ilerleyerek, eğitime, sağlığa, güvenliğe ve sosyal belediyeciliğe ağırlık verdik. Adeta, bugünden yarının Pamukkalesi’ni inşa ediyoruz. Bizler en başından bu yana, devletimizden ve halkımızdan aldığımız güçle başaracağımıza inandık ve bu inançla görevimizi layıkıyla yerine getirmek adına görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.