Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Bozkurt ve Samsun Canlı Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Erdoğan, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Ziyarette Başkan Deveci ve Samsun Medya Grubu yöneticileri çeşitli konularda istişareler yaptı. 

GELECEK TURİZMDE
Ziyarette Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci,  ilçede vatandaşın beklentilerine göre çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Bu kentin geleceği turizmde. Turizmin dışında bu kentin bir geleceği yok. Aksi halde burası emekli kenti olur. Bizim öncelikle bir turizm altyapısı oluşturmamız lazım.  Ayrıca turisti çekebilecek, turist geldiği zaman ona hizmet edebilecek, bilinçli ve eğitimli kadroların olması gerekli. Bunun yolu ise kültür ve sanat etkinliklerinin güçlendirilmesidir. Göreceksiniz ki Atakum,  dünyanın tanıdığı sanatçıların geldiği bir yer haline gelecek. Atakum dünyanın her yerinde yazılıp, konuşulduğu bir kent olacak" dedi.

UZMAN EKİP KURULUYOR
Turizm yatırımcılarının ilçeye geldiğini ve görüşmeler içerisinde olduklarını söyleyen Deveci, "Yatırımcılar Atakum’da bir turizm potansiyeli hissetmişler ki bizleri ziyarete geliyorlar. Bugün değilse yarın bu şehir kendi geleceğini bulacak. Bu şehrin trafiğini, caddelerini sokaklarını planlayacağız. Alanında uzman, dürüst, düzgün, üretken, kendini bu kente feda etmiş bir ekip kuruyoruz. Buradan bir turizm kenti çıkacak. Örneğin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ya da TOKİ benden habersiz ya da Atakum Belediyesi'nin bilgisi dışında şehrin en güzel yerinde bir başka amaçlı planlama yapmamalı. Bu uyumu da sağlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Merve İLHAN, Ekrem ASLAN