Bafra Gazipaşa Muhtarlığı ve Bafra Musiki Cemiyetinin ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyetin 95’inci yılı etkinlikleri Gazipaşa Mahallesi muhtarlığı önünde düzenlendi.

Şenliğin açılış konuşmasını Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol yaptı, Varol konuşmasında, bugün Türkiye Cumhuriyetin 95. Yılını kutluyoruz. Gazipaşalılar cumhuriyetin yıl dönümünü yıllardır kendi üsluplarına göre kutlar ve coşkusunu Bafra halkına armağan eder. Bu mutlu günümüz de bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Konuşmanın ardından Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu bir birinden güzel şarkılarla gelen davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserin ardından Gazipaşalılar geleneksel olarak kutladıkları Cumhuriyet Bayramını gecenin geç saatlerine kadar davul ve zurnalarla kutladı.
Programa, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, Samsun AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Emre Şahinol