Yönetmen ve senaristliğini Özcan Deniz’in üstlendiği ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin galası Gaziantep’te yapıldı.
‘Sevimli Tehlikeli’ filminin galası Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye Özcan Deniz, filmin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Burçin Birben de katıldı. Özcan Deniz, Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Burçin Birben’le fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.
Özcan Deniz, galadan önce basın mensuplarına bilgi vererek, “Gaziantep’e film çekip de galaya gelmeyen çarpılır. Burası çünkü bize raporlar geldi bizim filmimizin hafta sonu birinci çıkan Gaziantep oldu. Bu kadar sinema sever böyle bir galayı hak ediyor diye düşünüyoruz bizde on yüzden geldik. Hem zaten Ayça’nın da misafiriyiz, ev sahibimiz kendisi. Karagül ekibi de bizi yalnız bırakmadı. Zaten senaryo yazıldıktan sonra rol kendisi bazı oyuncuları çağırıyor. Ne hayal ediyorsak ne gözümde canlandırıyorsak ona uygun isimler ufak ufak önümüze gelmeye başladığında ‘evet bu olur’ demeye başlıyorsunuz. Öyle öyle şekillendi. İsme yazılmış kişiye yazılmış bir senaryo değil. Senaryoya kurulmuş bir kast, bu izleyeceğimiz kast. Çok da başarılı oldu. İnsanlar da çok sevdi. Bir enerji vardır ya ilk kez keşfettiği kişide, film biraz onu kullanıyor bu genç arkadaşlarımın enerjisini kullanıyor film ve bundan çok mutluyuz” dedi.
Filmin çok uzun bir hikaye dönemi olduğunu belirten Deniz, “Senaryonun önce kafada bitmesi gerekiyor. Ondan sonra kağıda dökülmesi çok kısa yani 3 ya da 4 ayda yazılıyor. Ama önemli olan filmin önce aklımızda sinema perdesi oluşturması. Ondan sonra ‘evet ben bu filmi sevdim’ demeye başladığınızda bunun insanlara seyretmek için yazmaya başlıyorsunuz” diye konuştu.
Oyuncu Şükrü Özyıldız ise, “Özcan Deniz’in dediği gibi Gaziantep önemli bir şehir. Bizde burada olmaktan çok mutluyuz sabahtan beri çok güzel bir misafirperverlik gördük. Çok samimi insanlar var benim için en önemli olan şey samimiyettir. Hayatta her zaman samimi kalmaya çalışıyorum Çok mutluyum, çok huzurluyum şu an iyi ki varlar iyi biz şuan buradayız. Bütün Gaziantep halkına çok teşekkürler” şeklinde konuştu.
Ayça Ayşin Turan ise, “Gaziantep benim artık ikinci memleketim oldu. Burada ev sahibiyim. En rahat geçirdiğim galalardan biri olacak galiba. O yüzden çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Filmin keyifli olduğunu belirten Burçin Birben de, “Gaziantep’in film konusunda uğuruna inanıyoruz. Burada çok önemli sinema sever bir şehir olduğunu biliyoruz. Bizde onlara geldik. İnşallah Gaziantep’ten sonra da güzel neticeler gelmeye devam eder” ifadelerini kullandı.
‘Sevimli Tehlikeli’ filmini oyuncularıyla izleme fırsatı yakalayan vatandaşların heyecanı gözlerinden okundu. Gala gecesine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.