Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, güvenlik güçleri ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Zap Jandarma Karakolu’na giden Vali Canbolat, burada görev başındaki askerlerle beraber yeni yılı karşıladı. Askerlerle aynı masayı paylaşarak sohbet eden Vali Canbolat, daha sonra Mehmetçiklerin yeni yıl nedeniyle kendi aralarında düzenlediği eğlence programına katıldı.
Ardından Depin Polis Kontrol Noktası, Atatürk Polis Merkezi ve Bay Köyü yolu üzerinde bulunan Kale-2 bölgesine geçen Vali Canbolat, burada da görevli güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.
Hakkari Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Yakup Canbolat, burada Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk, İl Sağlık Müdürü Harun Aşan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez tarafından karşılandı. Vali Canbolat, hastanedeki değişik servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek yeni yılın kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Vali Canbolat, odalarında tek tek ziyaret ettiği hasta vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler verirken, yeni doğan yılın ilk bebeklerine ise altın taktı. Vali Canbolat, daha sonra sırasıyla Merkez Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek burada bir araya geldiği Mehmetçiklerin yeni yılını kutladı.