Nazilli Özel Kültür Okulu Öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Haluk Alıcık Huzur Evi’ni ziyaret ederek, Huzur Evi sakinlerine keman resitali sundular.
Huzur Evi Müdür vekili Sağlık Memuru Emine Anaborucu eşliğinde Özel Kültür Koleji Okul Müdürü Birsen Yitim, Öğretmenler Okul İdarecileri veliler ve Nazilli Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Müdürü Fatih Demir ile birlikte Haluk Alıcık Huzur Evini ziyaret eden öğrenciler Müzik Öğretmeni Egemen Ece yönetiminde Huzur evi sakinlerine nostaljik, pop, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği’nden parçalar sundular. Huzur Evi sakinlerine mutlu bir gün yaşatan öğrenciler büyük beğeni topladı.
Kültür Koleji Okulları olarak öğrencilerine sosyal sorumluluk duygularını aşılamak istediklerini dile getiren Okul Müdürü Birsen Yitim; “Okulumuzca Ocak ayı için ‘İyilik ve Yardımseverlik’ konusunu seçtik ve bu ay öğrencilerimize bu yönde bir eğitim veriyoruz. Bu ay içerisinde huzur evinde doğum günü olan beş yaşlımızın doğum gününü kutladık. Ayrıca belirlemiş olduğumuz bir köy okulunu kardeş okul ilan ederek o okulumuza kitap ve giyecek yardımında bulunduk. Bugün burada öğrencilerimizin sergilediği müzik programından mutlu olan yaşlılarımızı görünce doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anladık. Öğrencilerimiz de iyilik ve yardım severlik eğitimini uygulamalı olarak almış oldular. Bu gün yaşadığımız bu ortamda yaşlılarımızın mutluluğuna şahit oldular” dedi.
İYİLİKSEVERLİK ÖRNEĞİ
Özel Kültür Okullarının Huzur Evi’ndeki etkinliğine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen katılan Nazilli Belediyesi Kültür İşler Müdürü Fatih Demir de öğrencilere Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın selamlarını iletti. Böyle bir projeye imza atarak güzel bir iyilikseverlik örneği sergilediklerini ifade eden Kültür Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir Okul Müdürü birsen Yitim’e de öğrencilerine iyilik ve yardımseverlik duyları aşılamalarından dolayı tebrik etti.