3 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz’e taraftar gruplarından destek geldi.
Geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz’e Kayserispor ve Erciyesspor taraftarlarından destek verdi.
Kapalı Kale Taraftar Grubu basın sözcüsü Yavuz Soner Coşkun “ Birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneği, bugün burada sizlerle duyuracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biliyoruz ki acılar paylaşınca azalır yerini sevinç ve mutluluğa bırakır” dedi.
Coşkun “Herkesin her an başına gelebilecek kazalar ve belalar olabilir. İşte bunlardan biride henüz 3 yaşında iken Hüso Deniz kardeşimizin başına gelmiştir. Yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve bir daha yürüyebileceği günün hayalini kuran bu kardeşimizin rüyasındaki bu ışığın sönmemesi için bu birliktelik tablosunu sergiliyoruz” diye konuştu.
“Kayserispor’a sevdalı bizler olarak tekerlekli sandalyede olmasına rağmen Kayserispor maçlarının gerek iç saha maçları gerek se deplasman maçlarına gelerek aşığı olduğu takımına destek veren Hüso’nun hayalini gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz. Lakin bazı olumsuzluklar yüzünden Hüso kardeşimizin tedavisi tamamlanamadı. Işığının sönmemesi için biz Kayserispor taraftarı olarak kolları sıvadık” diyen Coşkun “ Kayserispor’a destek veren ve her platformda takımına sahip çıkan kapalı kale arkası grubu olarak, Hüso kardeşimizin bu önemli süreçte her an yanında olacağımızı bilinmesini istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Coşkun “ Kayserispor sevdalısı ve tutkunları olarak yardım kampanyası başlattık. Yarın izinlerin alınması ile birlikte banka hesap numaralarını alıp bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Hedefimiz ilk olarak ameliyat parası olan 45 bin TL’nin toplanmasıdır. Bu parayı toplamakla bitmiyor. Ameliyat sonrası da Fizik-Tedavi ve ilaç tedavisi süresi olacak. İnşallah bu süreci el birliği ile başarıya ulaştıracağız” şeklinde konuştu.
Coskun son olarak “ bu süreçte Kayseri kapalı kale grubu olan bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ederiz” dedi.