AK Parti Datça İlçe Teşkilatı, seçim bürosunu milletvekili aday adaylarının da katıldığı kalabalık bir törenle açtı.
Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan açılışa AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Muğla milletvekili adayları Hasan Özyer, Yelda Erol Gökcan ve Elvan Göçer katıldı.
Açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cennet, “Sayın vatandaşlarım Datça’mızın bu cennet vatanımızın bu halini görünce üzülüyorum. Bildiğiniz gibi yıllardır hiçbir şekilde hizmet alamayan halkımız, ilçemiz bu sefer bu makus kaderi kırılacak ve ilçemiz aydınlığa kavuşacak. Değerli yurttaşlarım ilçemizin hak ettiği yer burası değil, ilçemiz gerek coğrafi gerekse turizm açısından ülkemizin cennet köşelerinden birisidir. Biz bunu biliyoruz halkımız bunu biliyor. Datça artık bir köy olarak kalmayacak. Datça büyüyecek, gelişecek. Dünyanın sayılı turizm mekanları arasında hak ettiği değeri alacak. Sizlerin bu desteği olduğu sürece biz Datça’yı dünyanın göz bebeği bir numarası yapmaya hazır ve kararlıyız” dedi.
Datçalı aday Elvan Göçer de, “Vatandaşlarım bende sizdenim bundan günler önce bende sizin içinizdeydim. Unutmayın Datça’dan bir milletvekili demek Datça’nın derdini sıkıntısını Bilen ve bu sıkıntıları Ankara’ya taşıyıp Çözüm getirecek biri demektir. Bilindiği gibi yıllardır İlçemizin sıkıntıları bitmedi ben bu dertlerinizi sıkıntılarınızı biliyorum ve İlçemin Tüm derdini sıkıntısını Çözmek için Ankara’ya gidiyorum. Kadın dedik illaki bir kadın eli değsin dedik Muğla siyasetine ve çok şükür ki Ankara bizi duydu bizi seçti. Kadının olduğu yerde aşk var, Kadının olduğu yerde aş var, iş var ama sizlerin de çabası ve desteği lazım ben önce Allah’ıma sonra sizlere güvendim, Ben Allah’ıma hatmediyorum, şükür ediyorum ki siz değerli dava arkadaşlarımla bana yola çıkma fırsatı verdi” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Küreci ise, şöyle konuştu: “Datçalılar bu gün ve daima gönlü temiz kalbi temiz Datçalılar; 7 Hazirandan sonra her şey sizin için olacak her şey sizlerin hizmetinde olacak. Bunun için sayın vekil adaylarım olarak Parti ve şahsım adıma sizlere güveniyorum”
Törende yapılan konuşmaların ardından ilçe seçim bürosunun açılışı dualarla yapıldı.