Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim İletişim Merkezi, dualarla açıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Antalya Milletvekili adayları Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Mehmet Günal, Tarkan Akıllı, Cafer Uyar, Cengizhan Gököz, Tolga Alıcı, Hasan Bölücek, MHP MYK üyesi Mehmet Habalı, MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz ve partililerin katılımı ile açıldı.
MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya açılışta yaptığı konuşmada, Serik ilçesinin Türk Milliyetçilerinin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olduğunu belirtirken, MHP Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı ise, MHP’nin varlığının umut olduğunu, toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek için ülkenin ufkundaki karanlığa bir güneş gibi doğacağını söyledi.
MHP Antalya milletvekili adayı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul da MHP iktidarı ile Türkiye’nin yeniden zengin, müreffeh ve huzurlu ortama kavuşacağını ifade etti.
MHP Antalya milletvekili Mehmet Günal ise konuşmasında, "Atatürk’ün Aspendos kalesine yaptığı ziyaret sırasında Belkıs’ta gördüğü bir kıl çadır nedeniyle ’Eğer Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez” sözlerine yer verdi.
Açılışta Mehter takımı gösteriler sunarken, partililer adaylara sloganlarla destek verdi.