ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'a 6-1 yenilen Orduspor'da, Kulüp İdari Menajeri Selim Şener, böyle ağır yenilgiyi beklemediklerini, herkesin moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak tecrübesizliğin kurbanı olduklarını belirtti. 

Farklı yenilgi karşısında üzüldüklerini ifade eden Şener, "Böyle ağır bir yenilgiyi biz de beklemiyorduk, herkesin morali çok bozuk" dedi.

Alınan ağır yenilgi sonrası özellikle genç oyuncularının morallerinin bozulduğunu aktaran Şener, "Bunlar futbolda olan şeyler ama her şeye rağmen mücadelemizi bırakmayacağız. Sonuna kadar direneceğiz" diye konuştu. 

Maça çok iyi başlamalarına rağmen Elazığspor'un golü erken bulduğunu hatırlatan Şener, rakibin ikinci ve üçüncü golü de erken bulmasının futbolcuları bir anda demoralize ettiğini dile getirdi.

Maça gelen taraftarların, takımlarını sonuna kadar desteklemelerinin örnek bir davranış olarak gördüklerini vurgulayan Şener, soğuk havaya rağmen kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.