AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk Çebi 1461 Trabzon takımını ziyaret etti.
Çebi ve beraberindekiler, kulüp lokalinde Başkan Şaban Bülbül ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet ettiler. Başkan Şaban Bülbül, “Sporun içinden gelen insanların sporun ve sporcunun sorunlarını çok iyi bildiğine inancımız tamdır. Sizde bunlardan birisiniz. İnşallah hedefiniz gerçekleşir ve Türk Sporu’na siyasetçi olarak da sorunları ve çözümlerini iyi bilen, tabiri caizse mutfaktan gelen biri olarak hizmet edersiniz. Güreşteki başarınız ortada. Dünya şampiyonluğunu ülkemize defalarca getirdiniz. Tuttuğunu koparan genç ve aktif bir sporcusunuz. Siyasette de başaracağınıza inancımız tamdır” dedi.
Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, bölgede sporun madeni olduğunu belirterek, “O cevherleri ortaya çıkarmak için gerekli tesisler var. O tesislerde organizasyonu sağlayıp, iyi eğitimcilerle bu cevheri işleyeceğiz. Ülkemizin geneline baktığımız zaman Karadeniz, Trabzon kökenli çok sporcu var. Bunları yukarıya taşımak için uygun ortam lazım. Çok tesis yapıldı ama dahası olmalı. Sporun ve sporcuların sorunlarını biliyorum. İşin tabanından geliyorum. Çözümü de bilen birisiyim. Sadece destek istiyorum” şeklinde konuştu.
Çebi, 1461 Trabzon takımının hafta sonunda deplasman da karşılaşacağı Aydın 1923 maçı öncesinde takıma başarılar diledi. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile neşeli sohbet etti ve başarı dileklerini futbolculara iletmesini istedi.