Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Tekman ilçesinde seçim çalışmalarının ikinci gününde mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Hemşerileriyle tek tek sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Fırat, “Tekman’da bizim, Şenkaya’da. Hizmeti ayrım gözetmeksizin ayağınıza getirmek, boynumuzun borcu” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarına Tekman ilçesinde devam ediyor. Tekman ziyaretinin ikinci gününde Fırat; Geçitli, Aydınlı, Düzyurt ve Yalınca mahalleleri ile Eğriçayır, Tazeköy, Hasan Ağa ve Keyo mezralarında ziyaretlerde bulundu.
Avukat kimliğinin yanı sıra aynı zaman da çiftçilik de yapan Fırat, dağ bayır demeden memleketinde her kapıyı tek tek çaldı. Ak Parti’nin tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara verdiği destekleri anlatan Fırat, hizmetin gelmesinde yaşanılan aksaklıkları yakından bildiğini ve çözümü için bizzat ilgileneceğinin ifade etti. Fırat: “Kişiler, makamlar gelip geçicidir. Önemli olan ardımızda bıraktığımız hizmet ve eserlerdir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler eminiz ki bu millet kendisine hizmeti kim getirecekse ona destek verecektir. Biz oylarımızı kullanırken bu hususları göz önüne alacağız.” Dedi.
HEMŞEHRİLERİ FIRAT’A TAM DESTEK VERDİ
Hemşerileri Abdurrahim Fırat’ın kendi içlerinden biri olduğu için bölgedeki durumu iyi bildiğini ifade eden vatandaşlar, sorunların çözümü için Fırat’a güvendiklerini söyledi. Vatandaşlar ayrıca Tekman’dan bugüne kadar hiçbir vekilin çıkmadığını hatırlatarak Ak Parti’nin Erzurum’da 2 Tekmanlı milletvekili adayı göstermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.
Seçim öncesi dönemde Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevleri nedeniyle çalışmalardan haberdar olduğunu ve projelerin bu yıl içerisinde hayata geçirileceğini söyledi. Fırat: “Büyükşehir Belediyemiz bu yıl birçok iş makinesi alımıyla uğraşarak alt yapıyı hazırladı. Hazırlıklar devam ederken hizmetlerde bir yandan devam ediyordu. Kalan eksiklikleri de aşama aşama çözmeye devam edeceğiz” dedi.