Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul,() D-100 Karayolunda bir kamyonet kontrolden çıkarak aydınlatma direğini devirdi. Kazada kamyonet içerisindeki iki kişi araçta sıkıştı. Ağır yaralanan iki kişiyi itfaiye araçtan güçlükle çıkardı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 03:00 sıralarında D-100 Karayolu Haramidere Mevkii'nde meydana geldi. Seyir halindeki 34 BA 5962 plakalı kamyonetin sürücüsü henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yolda bulunan aydınlatma direğine çarparak devirdi. Kaza sonrası kamyonette olduğu ve ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu 2 kişi sıkışarak yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri kamyonetin içinde sıkışan yaralıları yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar olay yerinde bekleyen ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kamyonetin içinden çıkarılan yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

KAZAYA BAKMAK İSTERKEN KAZA YAPTI



Bu sırada D-100 karayolunda meydana gelen kazaya bakmak için yolda yavaşlayan 34 FB 057 plakalı otomobil de, 34 BP 5951 plakalı başka bir otomobil arkadan çarptı. Kaza nedeniyle öndeki otomobilde bulunan bir kadın hafif şekilde yaralandı. Olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri yaralıya müdahele ederek ambulansla hastaneye sevk etti. Polis iki kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kaza yapan araçlar ve yola savrulan elektrik direği çekicilerle yoldan kaldırıldı.

(FOTOĞRAFLI)