Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş’la yarın zor bir maç yapacaklarını belirterek, "İşimizi tamamlamak için buradayız" dedi.
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın konuk edeceği Liverpool bu akşam İstanbul’a geldi. ISG Airport Hotel’de basın toplantısı düzenleyen Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, futbolcu Rahemm Sterling ile açıklamalarda bulundu. Yarın zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş’a saygı duyarak buraya geldik. Zor bir maç olacak ancak son zamanlarda deplasmanlarda iyi performans gösteriyoruz" diye konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarların rakip takımlara ne kadar baskı yaptığını bildiklerini ifade eden Rodgers, "Bundan çekinmiyoruz. İşimizi tamamlamak için buradayız. Takımın kendine güveni tam" diye konuştu.
STERLİNG: "BURADA OYNAMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM"
Liverpoollu futbolcu Raheem Sterling ise Beşiktaş karşısında hücum futbolunu yansıtmaya çalışacaklarını belirterek, "İlk defa İstanbul’da sahaya çıkacağım. Burayı çok merak ediyordum. İstanbul’da oynamayı dört gözle bekliyordum. Türk seyircisinin ateşli olduğunu duyuyoruz ama Anfield’de de ateşli seyircinin önünde oynuyoruz. Farklı olacağını düşünmüyorum" sözlerini sarf etti.