AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti yöneticileri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetimini ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu’nda üyeler desteği ile tekrar başkan seçilen Bekir Yeşilay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Yönetimi Kurulu üyeleri, OSB’nin yeni yönetimine başarılar diledi. OSB’nin Afyonkarahisar ekonomisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, “Başkanımız burada çok ciddi çalışmalar yapıyor. Son gördüğümüz asfaltlama çalışması da bizi memnun etti, kendisini tebrik ediyoruz. OSB’nin gelişmesinde engel teşkil eden Vor istasyonunun taşınma çalışmasını takip ediyoruz. Çıkrık ve Beyyazı havzasından gelen arıtma tesisiyle ilgili çalışmalar devam ediyor, biz bunların da takipçisiyiz. İnşallah bu problemleri de kısa sürede halledip sanayimizi daha güzel, daha verimli hale getireceğiz” dedi.
Organize Sanayi bölgelerinde seçim sürecinin 2 yılda bir yapıldığını hatırlatan Başkan Bekir Yeşilay, son kongrede sanayicilerin teveccühü ile yeniden göreve geldiğini söyledi. Bu görev süresini alnının akıyla doldurmak adına çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Yeşilay, “Geriye dönüp baktığımız zaman, organizemizde ne yaptıysak sizin ve AK Parti eski İl başkanımız Mehmet Zeybek’in başkanlığı dönemi ile Belediye başkanımız Burhanettin Çoban’ın destekleriyle yaptık. Çok ciddi destekler gördük. Sizin il başkanlığı döneminizde de gereken desteği ve ilgiyi görüyoruz. Sorunlarımız Afyon-Ankara bazında takip edildi ve çözüm bulundu. Son dönemde de arıtmayla ilgili sorunlarımıza hep birlikte çözüm üretiyoruz. Bundan sonra da sizlerden destek isteyeceğiz ve biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.
Yeşilay, İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine OSB’nin yeni hizmet binasını gezdirdi.