PTT 1. Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor, Boluspor’u 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, basit bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti. Maçın ilk yarısında topa daha çok sahip olduklarını ancak oyunu kazanacak pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Erginer, basit bir top kaybı nedeniyle gol yediklerini söyledi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise genç oyunculara daha çok tolerans ve hoşgörü gösterilmesi gerektiğini belirterek, bir anda mükemmel performans beklenmemesi gerektiğini kaydetti.
Galibiyetten ötürü futbolcuları kutlayan Karaman, “Günler sonra gelen oyuncular var. Antrenman eksiklikleri var. Sezona geç başladık, kolay değil. Fatih, Umut için antrenman eksiği var. Tüm bunları göz önünde bulunduracağız. İlk yarı kötüydü ancak oyuncular pes etmedi. İkinci yarıda daha fazla futbol, gol isteyen ve taraftarla bütünleşen bir takım vardı. Sayılı haftalar kaldı. Bazıları küme düşmeye, bazıları Play-off’a, bazıları şampiyonluğa oynuyor. Her maçımız stresli geçecek. Eğer daha çok stres oluşturup oyuncuları gerersek bu çocuklar da üstesinden gelemeyebilir. Her maç aslanın ağzında, her rakip önemli ancak biz de kolay bir takım değiliz” şeklinde konuştu.