Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim çalışmaları kapsamında Hacıismail Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu’nun da katıldığı Hacıismail mitingine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Miting öncesi mahalle halkıyla sohbet eden ve onları dinleyen Genç, daha sonra vatandaşlardan 7 Haziran’da AK Parti’yi daha güçlü bir şekilde desteklemelerini istedi.

“HALK, MESAJI SANDIKTA VERECEK”

AK Parti’nin özünde millete hizmet olduğunu ifade eden Genç, "7 Haziran sonrası Yeni Türkiye’nin, milletin Türkiye’sinin, değerlerinin, inançlarının Türkiye’si olacak. 2023, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için halkımızdan daha güçlü destek istiyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimleri Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen güçlere karşı Türk halkı gereken mesajı sandıkta verecektir" dedi.

“9 ADAY DA MECLİS’E GİTMELİ”

Samsun’un da Yeni Türkiye’de daha güçlü olmasının yolunun 7 Haziran’dan geçtiğini belirten Genç, "AK Parti hükümetinin Samsun’da yaptığı hizmetlerin 7 Haziran’da karşılık bulacağına inanıyorum. Samsunlular olarak parlamentoda çok daha güçlü olmamız için 9 milletvekili adayımızı da Ankara’ya göndermeliyiz. İnşallah sandıktan daha güçlü çıkacağız. 2015 seçimleri bizim 2023 vizyonumuzu ve hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz ilk basamak. Eğer 2023’de milli geliri kişi başı 25 bin doların üzerine çıkarmak istiyorsak, ihracatı 500 milyar doların üzerine çıkartmayı hedefliyorsak, sağlıkta, eğitimde ve daha birçok hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyorsak 2015 genel seçimlerinde büyük bir başarı elde etmemiz gerekiyor. Bu konuda hepimize büyük sorumluluk düşüyor" diye konuştu.

“SAMSUN REKOR KIRACAKTIR”

AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan da 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, "Samsun Türkiye’mizin temellerinin atıldığı bir şehirdir. İnanıyorum ki 2023’e giden yolda 7 Haziran’da Samsunlular bir kez daha tarih yazarak Türkiye’de oy rekoru kıracaktır. Samsun’da bu heyecanı görmek mümkün. Nereye gidersek halkımız AK Parti diyor. İnşallah 9 Milletvekili adayı Meclis’e gidecek ve Samsun’u Ankara’da daha güçlü şekilde temsil edecektir. Samsun, Meclis’te ne kadar güçlü olursa bu şehre o kadar daha iyi hizmet olarak yansır" şeklinde konuştu.