Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- KARŞIYAKA'da 3-1'lik Denizlispor yenilgisi sonrası, "Eğer bir katkı koyamayacaksam, hiç düşünmem bırakır giderim" mesajı veren Teknik Direktör Kemal Özdeş'e yönetimden güvenoyu çıktı.
Başkan Ali Erten, bugün deneyimli teknik adamla yaptıkları toplantıda yola devam kararı aldıklarını söyleyerek, "Hocamız bize hiçbir talebi olmadan görevi bırakabileceğini yineledi. Ancak bize göre sorun kendisinden kaynaklanmıyor. Ona güvendiğimizi belirttik. Teknik heyetle ilgili bir sorunumuz yok" diye konuştu.

Şu an futbolculara ceza vermenin gündemlerinde olmadığını kaydeden Başkan Erten, "Kemal Özdeş takıma güvendiğini, bazı oyuncularla bir kez daha konuşacağını söyledi. Ancak çarşamba günü Tekirdağspor'la oynayacağımız kupa maçından sonra yeniden bir değerlendirme yapacağız. Gelecek rapora göre farklı tasarruflarımız olabilir" dedi.
Çağlar ve Mehmet Akgün'ün sakat olduğu KSK'de sarı kart cezalısı Tugay kupa maçında oynayabilecek ancak ligdeki Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.