Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Yaşlılar Haftası nedeni ile huzurevi’ni ziyaret ederek ’Gönül Dağı’ projesi kapsamında huzurevi sakinleri ile yemek yedi.
Belediye Başkanı olarak yaptığı daveti geri çevirmeyen huzurevi sakinlerine teşekkür eden Bahçeci, "Sizler bizim için çok kıymetli insanlarsınız, büyüklerini ve ecdadını bilmeyen toplumlar asla başarılı olamazlar" dedi.
Bahçeci, yemek sonrasında yaptığı konuşmasında, "Ben sizlere değer veren Hükümetimizden, Cumhurbaşkanımızdan , Başbakanımızdan Allah razı olsun demek istiyorum. Son yıllarda sizlerde yaşıyorsunuz,yaşlılarımızla ilgili gerek huzur evlerimiz olsun , gerekse yaşlı bakım evlerimiz olsun bu tesislerle birlikte Ülkemizin eskiden Avrupa’ya imrendiğimiz hizmetleri artık Kırşehir’imizde , Türkiye’nin bütün vilayetlerinde görmek bizleri hem mutlu ediyor.
Hem de son derece gururlandırıyor. Sosyal Devlet olamayan ülkeler büyük devlet olamazlar. Yaşlısına bakamayan , engellisinin, özürlüsünün bakımını yapamayan veya şiddet gören hanımların, hor görülen hanımların sığınacağı bir devlet olamamışsak büyük devlet olamamışız demektir.
Bizim ecdadımız Osmanlı bu konularda çok önemli hizmetler yapmış. Bizde bugünde hizmetleri ülkemizin her köşesinde görmekten son derece mutlu oluyoruz. Bizlerde belediye olarak sizleri zaman zaman ziyaret ederek güler yüz ilgi görmek değer verilmek bunlar her şeyden daha kıymetli diye düşünüyoruz.
Bizimde sizin ilginize , güler yüzünüze ihtiyacımız var. Bizlerde sizlerden enerji alıyoruz. Sizlerin duaları ile bizlerde hizmetlerimize devam ediyoruz. Tabiki Kırşehir’de biz Belediye olarak içinde bulunduğumuz Kent Park olsun , diğer hizmetlerimiz olsun herkes için tüm ihtiyaçlarımızı en güzel şekilde karşılayacak ve Türkiye’nin de dikkatleri üzerine çeken bir şehir haline geliyoruz buda bizi son derece mutlu ediyor" diye konuştu
Kırşehir’de gerçekleşen projelele yaşlılara da sosyal yaşam alanı sunulduğunu belirten Bahçeci, "Zaman zaman sizlere ziyaretlerim de söyledim. Sizler için oluşturduğumuz sosyal yaşam alanlarını kullanın bu hizmetler sizler için yapılıyor. Boş vakitlerinizde buralarda değerlendirin, gezin Kent Park’ta özellikle bahar ayında çok güzel atmosfer oluyor.
Burada güzel vakitler geçirirsiniz inşallah. Ahi Evran külliyemiz hemen parkımızın yanı başında orada güzel şeyler yaptık. Şadırvanlar yaptık. Çok güzel oldu. Her türlü ihtiyacınızı karşılayacak hizmetleri Kırşehir’imize yapıyoruz. İnşallah nice günlerde sizlere olmayı diliyorum.
Rabbim hepinize sağlık, sıhhat afiyet ve hayırlı ömürler versin. Hayırlı olmayan ömrün kıymeti yok. Önemli olan hayırlı bir ömür geçirmek. Öbür dünyada hayırla karşılanabilmek. Sizler şanslı insanlarsınız. Her zaman kapımız ve gönlümüz sizlere açık sizde bize ne zaman ihtiyaç duyarsanız ne zaman bizleri görmek isterseniz. Bizlerde sizleri ziyaret etmekten ve zaman geçirmekten onur duyarız. Huzurevi personeline teşekkür ediyorum. Personelin ilgisinden alakasından , güler yüzünden, samimiyetinden ve çabasından bahsediyorlar ve dua ediyorlar. Hem iş yapıyorlar hem de dua alıyorlar. İşini severek yapmak, sahip çıkmak çok önemli bir şey tebrik ediyorum. Belediye personeli arkadaşları da yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.