A Milli Futbol Takımı, 15 Kasım Cuma akşamı Adana’da Kuzey İrlanda ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimde basına açık gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim, ay-yıldızlı futbolcularla kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sohbet toplantısında Fatih Terim’in milli futbolcularla tek tek yakından ilgilendiği gözlendi. Toplantı sonrası Fatih Terim ve ay-yıldızlı futbolcular basına poz verdi.

Antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan milliler daha sonra iki gruba ayrılarak pas, çabukluk ve press çalışması yaptı. Mavi, beyaz ve yeşil takımlar olarak orta sahada pas ağırlıklı maç yapan ay-yıldızlılar şut çalışmalarının ardından antrenmanı tamamladı. Milli file bekçileri Zeki Ayvaz, Serkan Kırıntılı ve Tolga Zengin takımdan ayrı çalışma yaptı. Antrenmana sarı-kırmızılı futbolcu Emre Çolak hariç ay-yıldızlılar tam kadro katılırken Emre Çolak’a dedesinin rahatsızlığından dolayı Fatih Terim tarafından özel izin verildiği bildirildi.

Ay-yıldızlılar, Kuzey İrlanda maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.