Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek, “Hizmetin uzağı yakını olmaz. İlçe merkezinde ne varsa en uzaktaki mahallemizde de o olacak" dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında tarihi işlere imza atıldığını belirterek özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde kapsamlı çalışmalar yapıldığını kaydetti.
Köselli Mahallesi’nde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Taşçı, “Seçimlerden önce çamurdan geçilmeyen, yaya ve araç trafiğinin zor şartlarda sürdürüldüğü mahallelerimizde şimdi modern şehir yapısına dair ciddi gelişmeler yaşanıyor. Önceliği yollara verdik ve özellikle üst kesimlerde kalan mahallelerimizin yollarını düzelttik. Parke taşların döşendiği yollarla mahallelerimiz artık daha güzel. Daha da güzelleşecek. Tarihi düzeyde çalışmalarla ilçemizi bölgemizin gözbebeği haline getiriyoruz” diye konuştu.
“HİZMETİN UZAĞI YAKINI OLMAZ”
Sarıtaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen ve taleplerini soran Başkan Taşçı, “Atakum’da mahallelerimiz arasında fark kalmayana kadar çalışmalarımızda hız kesmeyeceğiz. İlçe merkezindeki mahallemizde ne varsa ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki mahallemizde de aynısı olacak. Hizmet eşitsizliği gibi bir olumsuz durum Atakum ilçesinde olmayacak. Hizmetin uzağı, yakını olmaz” dedi.
Mahalle sakinlerinin gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, odun yaran bir mahalle sakininin elinden baltayı alarak ona yardımcı oldu. Başkan Taşçı daha sonra, yıllarca çamur içerisinde oynayan ama çalışmaların ardından parke taşlı yollara kavuşan çocuklarla birlikte top oynadı.