İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun'da 300 binin üzerinde icra dosyası olduğunu öne sürerek, "Bu tablo ekonominin ne hale geldiğinin göstergesidir" dedi.

HERKES ZOR DURUMDA

Aksoy, enflasyonun yükseldiğini ve vatandaşın da alım gücünün aynı hızla eridiğini belirterek, "Ülke artık öyle bir hale gelmiş ki şu an 23 milyonun üzerinde icra dosyası var. Samsun' da da 300 binin üstünde icra dosyası bulunuyor. Bu tablo ekonominin ne hale geldiğinin göstergesidir. İş adamı, esnafı, çiftçisi, emeklisi, işçisi her kesim yaşanan bu ekonomik kriz ile zor durumda. Bu kötü gidaşata dur denilmesi gerekiyor. Bunun için de milletin önüne sandık konulmalı" dedi.

OY ORANIMIZ YÜZDE 27 CİVARINDA

Vaktinde ya da erken yapılacak seçime hazır olduklarını da vurgulayan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Aksoy, partisinin Samsun'da oy oranının arttığına dikkati çekti. Aksoy, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Beklentimiz 2023 Mayıs ayında olacağı yönünde. İYİ Parti olarak sandık görevlilerimizi tamamladık. Ülkenin bu kötü gidişatına dur diyecek olan İYİ Parti'dir. Genel başkanımız 2020'den beri sahadadır. Samsun'da 2018 seçimlerinde partimizin oy oranı yüzde 10'lardaydı. Yoğun çalışmalarımız sonucu iki ay önce Samsun'da oy oranımız yüzde 24'leri yakaladı. Bugün itibari ile oy oranımız Samsun'da yüzde 27 civarında. İYİ Parti ülkenin ve Samsun'un umudu oldu."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN