BURSASPOR’un geçtiğimiz günlerde helikopterle Bursa’ya getirdiği Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ın yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, transferi için ‘yeşil ışık’ yaktığı ifade edildi.
Bursaspor yönetimi de Rusya’nın Dinamo Moskova takımıyla bonservis pazarlıklarına başladı. Sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Macar futbolcu için Rus kulübü 2 milyon Euro isterken, yeşil beyazlılar ise 1,5 milyon Euro önerdi.
DZSUDZSAK ORTA SAHA İÇİN VAİNQUEUR’U ÖNERDİ
Dzsudzsak'ın Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transfer olması nedeniyle Bursaspor'a Dinamo Moskova’dan takım arkadaşı olan William Vainhqueur’u önerdiği belirtildi. Bursasporlu yöneticilerin bu yüzden Rus takımıyla bu oyuncu için de nabız yokladı. Rus takımının teklifi olumlu karşıladığı öğrenildi. Öncelikle Dzsudzsak’ın transferini bitirmek isteyen Bursaspor’un ardından Fransız ön libero William Vainhqueur’u da renklerine bağlamayı hedeflediği bildirildi.
STOCH İDDİASI
Fenerbahçe’ye önce Ozan Tufan, ardından da Volkan Şen’i veren Bursaspor’da, forvet için düşünülen isimler arasında sarı lacivertli takımdan Miroslav Stoch'ın isminin ön planda yer aldığı, bu konuda temaslarda bulunulduğu bildirildi. Bu arada Stoch’un menajerinin hafta başında Bursa’ya geleceği öne sürüldü.