77-69 kaybedilen İstanbul Üniversitesi maçını değerlendiren Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. İlk yarı savunmada rakibi durduramadık. Çünkü çok yüksek üçlük yüzdesi ile oynadılar. İstediğimiz savunmayı ikinci yarı yaptık. Farkı da düşürdük ama maçın kırılma anlarında basit hatalar yaptık. Şimdi önümüzde BGD maçı var. Onu kazanmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

ALEX HARDEN DENENİYOR
Essence Carson'dan sakatlığı nedeni ile yeteri kadar faydalanamadıklarını belirten Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "İstediğimiz kalitede oyuncu arıyoruz. Yılbaşının yakın olması nedeni ile birçok oyuncu şimdi gelmek istemiyor. Şu anda Alex Harden'i deniyoruz" diye sözlerini tamamladı.
Canik Belediyesporlu oyuncu Nazlı Bircan Gökdemir ise, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Haftaya oynayacağımız BGD maçını da alıp seri yapmak istiyorduk. İlk yarı maça çok kötü başladık. İkinci yarı toparladık ama yeterli olmadı. önümüzdeki maça bakacağız. BGD maçını almak zorundayız" ifadelerini kullandı.