Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2017 yılında yapılan hizmetlerle alakalı yardımcıları, danışmanları ve birim müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor.

Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlenen toplantı bu hafta Zabıta Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün sunumları ile devam etti. Müdürlükler tarafından yapılan sunumlar doğrultusunda yapılan proje ve faaliyetleri değerlendiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerçekleştirilen özverili çalışma için birim müdürlerine ve personele teşekkür etti.

Toplantıda Zabıta Müdürlüğü tarafından 2017 yılında yapılan faaliyetler ve çalışmalar sunulurken, 318 adet işyeri açma ruhsatı, 373 adet servis plakası, 503 adet güzergâh belgesi, 618 kez işyeri denetlemesi ve 634 kez dolmuş ve otobüs denetlemesinin yapıldığı belirtildi. İmar Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda ilçe genelinde 2017 yılında 237 adet yapıya ruhsat, 132 yapıya kullanma izni verildiği belirtilerek, 7 bölgede yapılan imar uygulamasından 3’ün tamamlandığı anlatıldı.

Toplantının son sunumunda ise Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar Başkan Bakıcı’ya ve yardımcılarına ayrıntılı olarak aktarılırken, Bozüyük genelinde 2017 yılı içerisinde 69 cadde 222 adet sokakta toplamda 15 km asfalt serimi ve yama çalışmasının yapıldığı belirtildi. Yapılan çalışmalar ve faaliyetler saymakla bitmezken, 4 km sathi kaplama, 87 bin 172 metrekare taş, 30 bin 067 metre bordür taşı ve19 bin 120 metre yağmur oluğu yapıldığı bilgisi alanların görselleriyle birlikte Başkan Bakıcı’ya sunuldu.

2017 yılında çocukları da ihmal etmediğini bir kez daha gösteren Bozüyük Belediyesi 5 yeni oyun grubunun yanı sıra 64 oyun grubunda çocukların rahat ve güvenli bir şekilde oynamaları için yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. İlçede yapılan anons sisteminde ki iyileştirme çalışmaları kapsamında 50 anons cihazı kurulumu ve 36 hoparlör kurulumu gerçekleştirdiği belirtildi. Bozüyük Belediyesi’nin en çok ses getiren çalışmalarından biri olan klimalı duraklar ile ilgili olarak 11 adet klimalı durağın kente kazandırıldığını 7 adet durak üretiminin ve montajının yapıldığı anlatıldı. Her alanda çalışmalarına devam eden Bozüyük Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan 7 adet kedi yuvası ve çocuklu hanımlar tarafından büyük takdir toplayan 3 adet emzirme kabini de yapılan sunumda yer aldı.

Toplantı sonunda tüm birim müdürleri ve başkan yardımcılarına yapılan sunumlar için teşekkür eden Bakıcı; "Güçlü bir gelecek için ve güçlü bir Bozüyük için tüm birimlerimiz ile çalışmaya devam ediyoruz" dedi.