Ömür AVCI/TRABZON,() – UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında yarın akşam Makedonya’nın Rabotnicki takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Mehmet ve Yatabare ile transfer görüşmeleri için izin verilen Waris dışındaki tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesinde 30 yaşına giren Erkan Zengin’e sahada sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Erkan kısa bir konuşma yaparak, “Yarın kazanalım ve devam edelim” ifadesini kullandı. Erkan’a daha sonra pastasından ilk dilimi teknik direktör Şota Arveladze ikram etti.
Bu arada Rabotnicki maçı sonrasında soyunma odasında kavga ettikleri iddia edilen Cardozo da Erkan’a sarılarak doğum gününü kutladı. Trabzonspor, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanın açık bölümünde ısınma hareketleri yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.
FOTOĞRAFLI