Hakan TÜRKTAN/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİRSPOR'un kendi sahasında Kayserispor'a 3-1 yenildiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik sorumlusu karşılaşmayı değerlendirdi.
Kayserispor yardımcı antrenörü Orhan Çıkrıkçı, 10 kişi kalmalarına rağmen deplasmandan 3 puan aldıklarını belirterek şöyle dedi: "Bugün çok zor bir maçtı gerçekten. İki takım için de ligdeki konumlarına bakarsanız her iki takımın da gerçekten puanlara ihtiyacı var. Biz 1-0 öne geçtik. Ondan sonra bir iki tane pozisyon var, onları değerlendirseydik belki skoru ilk yarı da yakalayabilirdik. Ama gerçi rakibimiz özellikle 10 kişi kaldıktan sonra gerçekten onların da çok pozisyonu var. Biz kazandığımız için çok mutluyuz. Tecrübesiz oyunculara da sahibiz. Belki biraz daha tecrübeli olurlarsa önümüzdeki maçlarda çok daha iyi yerlerde olabiliriz. Eskişehirspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."  

Eskişehirspor Teknik direktörü İsmail Kartal da istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Kartal şöyle konuştu: "Bu akşam burada kazanmak için sahaya çıkmıştık. Ama ilk yarı rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Erken gelen bir penaltı arkasından gol, biraz da takımımız demoralize oldu. Gerçeği söylemek gerekirse çok gergin bir ortamda oyuncularımız maça çıktılar. Bu gerginliğin neticesinde ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama ikinci yarı yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle takımız toparlandı. Birazcık istediğimize yakın bir oyun ortaya çıktı. Pozisyonlar da bulduk. Direkten dönen toplarımız da vardı. Olmadı. Belki bir gol bulabilseydik en azından beraberliği ve daha sonra da belki galip bile gelebilirdik bu maçtan. Sonuç olarak bugün istemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bu maç geride kaldı. Her maç bizim için bir final. Bundan sonraki önümüzde oynayacağımız maçlara bakacağız."   FOTOĞRAFLI