DBS Devtat Baharat, İzmir’de düzenlenen 3. Gıda ve Gıda Teknolojileri-1. Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda stant kurdu. DBS Devtat Baharat’ın birbirinden özel çeşnileri, Arap iş adamları tarafından büyük ilgi gördü.
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, 5 milyon TL’lik yatırımla üretime başlayan ve 80 çeşit özel çeşnisiyle daha önce Türkiye’de bulunmayan tatları sunan DBS Devtat Baharat, 3. Gıda ve Gıda Teknolojileri-1. Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı. Türk-Arap Ülkeleri İş adamları Derneği destekleriyle Çeşme Sheraton Otel’de düzenlenen fuarda üç gün boyunca açık olacak standa, Arap iş adamları büyük ilgi gösterdi. 12 çeşit çeşninin numune olarak tadımının yapıldığı stantta, firma yetkilileri ve iş adamları ticarete yönelik ikili görüşmeler de yaptı.
“TİCARETİMİZİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”
DBS Devtat Baharat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beder, “Arap iş adamlarından büyük ilgi gördük. Bazı görüşmeler yaptık ve numunelerimizi verdik. Baharatlarımızın tatlarına baktıkları zaman geri dönüş olacağını düşünüyorum. Arap iş adamları baharatlarımızı ilgi çekici buldular. İkili görüşmelerimiz sonrası ticaretimizi artırmayı hedefliyoruz. DBS Devtat Baharat olarak Türkiye’de daha önce bulunmayan karışımlarımızı sunuyoruz. Avrupa’da birçok ülkede edindiğimiz tecrübe ile Türkiye’de de hizmet veriyoruz” dedi.