TRANSFERDE hareketli günler geçiren Karşıyaka, listesine son olarak Osmanlıspor'un 22 yaşındaki golcüsü Mehmet Umut Nayir'i aldı.
Yeşil kırmızılılar, orta saha Tugay Kaçar ve stoper Bakary Soro için görüştükleri Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek'ten Umut'u da istedi. Ahmet Gökçek, daha önce Ankaragücü'nde forma giyen genç golcüyü Karşıyaka'ya kiralamak için yeşil ışık yaktı. Tugay Kaçar'ın transferinde pürüz yok. Başkent temsilcisi, yabancı bir stoper aldıktan sonra Soro'nun Karşıyaka'ya gelmesine onay verecek.
Her konuda anlaştığı Yunan santrfor Papadopoulos, Senegalli santrfor Djiby Fall, Eskişehirspor'dan ön libero Hürriyet'e resmi imzayı attırmaya hazırlanan Karşıyaka, prensipte anlaştığı İbricic'in kulübünden bonservisini almasını bekliyor. Bu isimler, hafta içinde Bolu kampına katılacak. Trabzonsporlu ofansif orta saha Gökhan Karadeniz'i transfer etmek için bordo mavili ekipte sportif direktörlük görevini yürüten Süleyman Hurma'yla temasların sürdüğü belirtildi. Yeşil kırmızılılarda Bolu'daki ikinci etap kampı yarın başlayacak.