Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, karşılaşmada iyi mücadele etmelerine rağmen galip ayrılamadıkları için üzgün olduğunu kaydederken, Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise takımının iyi mücadele edemediğini ve oynanan oyunun kendilerine yakışmadığını söyledi.
PTT 1'inci Lig'de sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmadan galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Topa daha çok sahip olan takım bizdik. Rakibimizin golde attığı şuttan başka kalemize attığı şutu hatırlamıyorum. Oyun olarak iyiydi. Bizim için olumlu bir maçtı, ama girdiğimiz son pozisyonlarda becerili olamadık. Yediğimiz golde de 10 kişi kalmıştık. Rakibimize karşı üstünlüğümüzü koruduk. Önümüzdeki haftalarda da oyunumuzu geliştirerek, istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz" dedi.
Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise, takım olarak iyi mücadele edemediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu oyun bize yakışmadı. Biz oyunu çirkinleştirmedin birlikte ve sistemli olarak top oynamaya çalışan bir takımız. Bunu yapmayınca rakip takım üzerimize geldi. Bir gol yedikten sonra biz de atalım diye önde kalabalık olmaya çalıştık. Maçın genelinde oyundan memnun değilim. 4 haftayı değerlendirirsek belki son 3 maçın en kötü oyununu oynadık. Rakibi tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI