Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Malatya’dan Erdal Altuntaş milli takım antrenörü olarak, Salih Korkmaz ve Mustafa Özbek ise milli takım sporcusu olarak Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’na davet edildiler.
16 - 19 Temmuz 2015 tarihlerinde İsveç Eskiltuna’da yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’na Malatya’dan iki sporcu ve bir antrenör davet edildi.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Malatya’dan Erdal Altutaş milli takım antrenörü olarak, Salih korkmaz ve Mustafa Özbek ise milli takım sporcusu olarak davet edildiler.
Türkiye’den Milli Takım kafilesinde 39 sporcu ve 10 Antrenör davet edildi. Milli takım kafilesinde iki sporcu ve bir antrenör bulunmasından dolayı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, milli takım antrenörü olarak davet edilen Malatya Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Erdal Altuntaş’ı ve sporcular Salih Korkmaz ile Mustafa Özbek’i tebrik ederek, Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonasında başarılar diledi.