AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, halkına yeteri kadar hizmet üretemeyen mevcut belediyecilik anlayışının, Çiğli’nin büyüyen yapısına hitap etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Çiğli halkının görevi emin ellere teslim edeceğinden hiç şüphesi olmadığını söyleyen Yılmaz, “Çiğli’yi karış karış inceliyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyeciliğin projelerini hazırlıyoruz. Biz göreve geldikten sonra Çiğli’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sorun değil çözüm merkezli belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. Çiğli’nin tüm bölgelerine eşit hizmet sunacağız. Mavişehir’de yaşayan vatandaşlarımızla Harmandalı’da, Güzeltepe’de yaşayan vatandaşlarımız hayata aynı pencereden bakacak. İnsanları mutlu ve müreffeh bir Çiğli’yi inşa edeceğiz” dedi.

HERKESİN ÖRNEK GÖSTERECEĞİ BİR KENT

Çiğli’nin birçok projeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Adnan Yılmaz, “Çiğli halkı bunca zamanı hizmet bekleyerek kaybetti. Bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. İlçenin altyapıya eğitim ve sağlık yatırımlarına, kültür ve sanat merkezlerine, spor merkezlerine ihtiyacı var. Çiğli’deki kimsesizlerin, evsizlerin, sokak çocuklarının ve muhtaçların barınmaya ihtiyaçları var. Öksüzlerin ve yetimlerin çocuk yuvalarına, kreşlere ihtiyacı var. Yaşlılarımızın huzurevine ihtiyacı var. Sağlık merkezleri ile, gezici sağlık otobüsleri ile sağlıklı bir Çiğli’yi oluşturmalıyız. Aşevleri ile muhtaçlarımızın kursağına sıcak lokma girmesini sağlamalıyız. TOKİ aracılığı ile ilçemizde ucuz konut üretimi için imkan yaratmalıyız. Öyle projeler hazırlıyoruz ki, Çiğli herkesin örnek göstereceği bir belediye ve kent olacak. İnsanlar burada yaşamaktan övünecek. Çiğli’yi İzmir’in en büyük ve en modern ilçelerinden biri haline getireceğiz. 30 Mart 2014 sabahı Çiğli’de doğacak güneş, bütün İzmir’i ısıtacak. Çiğli’yi AK belediyeciliğin İzmir’deki yıldızı haline getirmek için, modern bir kent yapmak için adayım” şeklinde konuştu.

ÇİĞLİ TÜM GÜZELLİKLERE LAYIK

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, nasıl bir görev anlayışı ve bilinciyle çalıştığının bilindiğini belirten Adnan Yılmaz, “Sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici olacağım. Çiğli’ye daha iyi hizmet vermek için aday adayı oldum. Allah nasip eder başkan olursam, ‘halka hizmet hakka hizmet’ düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağıma inanıyorum. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle, vatandaşımızla hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Çiğli’ye yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Çiğli, tüm güzelliklere layıktır. Bugüne kadar talip olduğum her görevi hakkıyla yerine getirdim, başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projem var. Çiğli’yi sokak sokak bilen bir kardeşiniz olarak konuşuyorum, ilçemizi modern ve yaşanabilir kent yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, örnek alan değil, örnek alınan bir Çiğli için göreve talibim” dedi.