Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerinin önünde asılı Türk Bayrağını defalarca öpen 8 yaşındaki Beren Nafi Alsan, ailesiyle birlikte Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı.
Karadenizliler Derneği'nin gecesi dün akşam Eskişehir'in Batıkent Mahallesi'ndeki Özgüven Tesisleri'nde yapıldı. Geceye Ak Parti Milletvekili Salih Koca ile çok sayıda kişi katıldı. Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, geceye Beren Nafi Alsan ve ailesini onur konuğu olarak davet ettiklerini söyledi. Beren Nafi'ye 'Cumhuriyetimiz' adlı kitabı veren Ali Akyüz, "Beren için 24 metrekarelik bir Türk Bayrağı'nı Giresun'a göndereceğiz. Bu bayrak Giresun'un en yüksek yerinde Beren için dalgalanacak" dedi.
Beren Nafi Alsan, Vali Güngör Azim Tuna'nın Mahmudiye'ye gelerek kendisini tebrik ettiğini belirtti. Vali'nin gelişinden memnun kaldığını, büyüyünce Vali olmak istediğini söyleyen Beren Nafi Alsan, "Bayrağımızı çok sevelim, yakmayalım ve öpelim" dedi. Karadenizliler gecesine katılan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da Beren Nafi Alsan'ı yaptığı örnek davranışından dolayı kutladı.

FOTOĞRAFLI