Adana Optimum Outlet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Kids’ Dino Dig interaktif sergisiyle çocukları geçmiş çağlara yolculuğa çıkaracak.
Adana Optimum Outlet, 23 Nisan Çocuk Etkinlikleri kapsamında minik ziyaretçilerini yüzyıllar öncesine götürüyor. Dünya tarihinin çok önemli bir dönemini oluşturan dinozorlar, Adana Optimum’da yeniden hayat buluyor. Eğlenme, macera ve öğrenmeyi bir arada sunan sergi, 18 - 26 Nisan tarihleri arasında, 11.00 - 19.00 saatlerinde ücretsiz olarak gezilebilecek.
HEM KÜÇÜKLERE HEM BÜYÜKLERE
Çocukları, dünyanın en gizemli türlerinden biri olan dinozorların dönemine götürecek olan Kids’ Dino Dig, kazı temalı interaktif sergi, çocukların hayal gücünü harekete geçirmeyi hedefliyor.
Kids’ Dino Ding sergisiyle tarih öncesi çağlara büyülü bir yolculuk yapacak olan minik ziyaretçiler, rehber bir profesör eşliğinde “paleontolog” olarak dinozor kazısı etkinliğine katılıp dinozorları inceleyecekler. Milyonlarca yıllık fosilleri gün ışığına çıkarmaya çalışacak olan çocuklar, kendilerine verilen özel kazı aletleri ve kıyafetleri ile bilim insanı olmanın da mutluluğunu yaşayacaklar.
Rehberli tur sırasında büyükleri de unutmayan interaktif sergide, dev Allosaurus iskeleti, dinozor fosilleri, dinozor ayak izi ve dinozor kuluçkası da bulunuyor.
HAREKET EDEN DINOZORLAR OPTIMUM’DA DOLAŞACAK!
Kids’ Dino Dig sergisinde yer alan Spinosaurus ve Velociraptor türündeki iki animatronik dinozor, hareket eden uzuvları ve sesleriyle ziyaretçilere heyecanlı dakikalar yaşatacak.