Şampiyon Göztepe’nin golcüsü Timur Kosovalı, takıma geldiği ilk günden itibaren şampiyonluğa inandığını söyledi. Attığı gollerle takımına şampiyonluğu getiren Kosovalı, “Bu maçlarda gol atmak, takıma katkı sağlamak anlatılmaz, yaşanır” dedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta attığı 13 golle Göztepe’nin şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Timur Kosovalı, sezon başından beri şampiyonluğa inandıklarını söyledi. Göztepe’ye geldiği ilk günden beri direkt bir üst lige çıkmayı düşündüğünü ifade eden Kosovalı, “Play-off aklımızda bile yoktu. Çok yorucu ve stresli bir sezon oldu. Bizim de beklenmedik puan kayıplarımız oldu. Bandırmaspor uzun bir süre lider götürdü. Ama sonunda biz güldük. Hep inandık şampiyon olacağımıza. Sezon boyunca hiç bozulmadık takım olarak. İşi sıkı tutarak işimizi yaptık. Sonunda da Allah muvaffakatını verdi” diye konuştu.
“GOL ATMAK ANLATILMAZ”
Ligde attığı 13 golle takımını sırtlayan Kosovalı, “Bu maçlarda gol atmak, takıma katkı sağlamak anlatılmaz, yaşanır. Sadece son maç değil, Ankaragücü maçında Gümüşhane maçında da kritik goller attım. Bu maçlarda gol atıp takıma 3 puan getirmek tarif edilemez bir duygu. Takıma katkım olsun, faydam olsun diye çalıştım hep. Yeri geldi oynamadım ama ne kadar süre alırsak bu dakikalar içerisinde de katkı sağlamak için uğraştım. Katkı sağladığımı da düşünüyorum. Allah’a şükür, Allah utandırmadı” şeklinde konuştu.
“EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM”
En büyük destekçisinin hamile eşi olduğunu anlatan genç golcü, “Eşim, bu sezon özellikle destek oldu, arkamda durdu. Bir de hamile kendisi. Biraz stresli geçti tabi sezon. Bu durum aileme de yansıyor. Mağlup oluyoruz suratım beş karış mesela. Ama sağ olsun beni hep çekiyor eşim. Son maçlarda da hep son dakikalarda geldi goller. Eşime çok teşekkür ediyorum, bana hep destek oldu. Allah’a şükür bir şey olmadan sezonu atlattık. Stresi beraber yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.