Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yeni yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.
8 Mart 2015 tarihinde Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak, Başkan Yücel’e yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştırdı ve birlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Alanya’da 17 yıldır faaliyet yaptıklarını aktaran Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Budak, Alanya’ya kazandırmayı hedefledikleri Eğitim Mutfağı Projesi ile ilgili bilgi verdi. Ev hanımları ve turizm çalışanlarına aşçılık eğitimi vermek istediklerini belirten Budak, “Eğitim Mutfağı Projesi ile Alanya’da yaşayan ev hanımlarına ve turizm çalışanlarına uygulamalı aşçılık kursu vermek istiyoruz. Mesleğimizle ilgili bildiklerimizi gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bu projeyi başkanımıza sunduk. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Belediye Başkanı Yücel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni birlik yönetimini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.