Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Atatürk Bulvarı’nda asfalt yapımına başladı. Yaz sezonuna girilmeden çalışmaların tamamlanması için hummalı bir çalışmaya başlayan ekipler Kuşadası’nda adeta seferberlik ilan etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Sahil Yolu üzerinde çeşitli kurumların yürüttüğü altyapı çalışmalarından sonra Atatürk Bulvarı’nın sıcak asfalt yapılmasına başladı. Çalışmalara mevcut asfaltın söküm işlemiyle başlanırken, eski yolun sökülmesinin ardından yollara sıcak asfalt döküleceğini belirttiler.

Büyükşehire bağlı ekiplerin hız kesmeden çok sayıda ekiple devam ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, 3 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak sıcak asfalt çalışmalarının ilk etabının tamamlandığı ve iki kat sıcak asfaltlama işleminin kısa sürede biteceği belirtildi.

Büyükşehir belediyesine bağlı ekiplerin mesai saati gözetmeksizin çalışmasından dolayı memnuniyet duyan sahil yolu esnafı ve vatandaşlar Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.