Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki okulları ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde inceliyor.
Osmangazi Belediyesi, okulların ihtiyaçlarının hızla giderilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yenibağlar Mahallesi’ndeki Ali Hadi Türkay İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, Okul Müdürü Şaban Durmuş ile görüşen Başkan Dündar, okulun ihtiyaçların giderilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.
Osmangazi’deki okulların eksiklerinin belirlenmesi ve ihtiyaçların giderilmesi için okullara düzenli olarak ziyaretler düzenlediklerini belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında eğitimden spora, sağlıktan çevreye kadar her alanda çalışmalar yürütüyoruz. ‘Eğitime Tam Destek’ projemiz ile eğitim alanında ciddi hizmetlerde bulunduk. İlçemizdeki 200’den fazla okula hizmet götürdük. Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi ve Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu gibi iki önemli yatırımı Bursa’ya kazandırıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim görmeleri için okullarımıza imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ali Hadi Türkay İlkokulu öğrencileri, okullarını ziyarete gelen Başkan Dündar’ı sevgi gösterileriyle karşılayarak kalem hediye etti. Başkan Dündar da öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirerek derslerine çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.