Amerika'da yayınlanan The Bachelorette adlı evlilik programı yarışmacılarından Luke Parker (24), Hannah Brown ile bire bir buluşma sırasında cinsellik ve cinselliğin ilişkilere etkisi hakkında konuştu. 'Haydi seks hakkında konuşalım' diyerek sohbete başlayan Parker, 'Diyelim ki bu adamlardan biri ya da daha fazlasıyla seks yaptın. Ben kendimi bu ilişkiden bütünüyle uzaklaştırırdım.' diye devam etti. 

Hannah Brown ise “Kocam bana söylediğin şeyi hiçbir zaman söylemez. Seks yaptım ve dürüst olmak gerekirse İsa hâlâ beni seviyor” diye yanıt veriyor.

Akabinde Brown, geçmiş cinsel hayatına ilişkin ayrıntılarla Parker’ı adeta şoke ediyor. Brown, “Bir yel değirmeninde seks yaptım. Tahmin et ne oldu? Bunu iki kez yaptık” dedi.

Brown yel değirmeninde kiminle cinsel ilişkiye girdiğini açıklamasa da, programın takipçileri dedektif gibi iz sürdü. Puzzle’ın parçalarını bir araya getirmeye çalışan izleyicilerden biri Jed Wyatss adlı yarışmacı ile Brown’ın arka planda bir yel değirmenin göründüğü fotoğrafını ortaya çıkardı.