Takımında hiçbir problem olmadığını belirten Metin Ateş, her şeyin dört dörtlük olduğunu, futbolcularıyla teknik heyetin müsabakanın öneminin bilinci içinde hazırlıklarını sürdürdüğünü vurgularken şunları söyledi:

"Camia olarak bu maça hazırız. Bu iki ayaklı bir karşılaşma. İlkini Samsun'da oynayacağız. Evimizde, muhteşem taraftarımızın da desteğiyle birlikte sahadan iyi bir sonuçla ayrılıp, deplasmandaki 2'nci maça avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Ondan sonra da turu geçip, hep birlikte İstanbul'daki finalde buluşuruz."

MAÇA ODAKLANDILAR

Kırmızı beyazlı takım, yarın saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Albimo Alanyaspor'la karşılaşacağı play off ilk maçına odaklandı. Teknik direktör Erhan Altın, oyuncularını motive ederken tek hedeflerinin gol yemeden galip gelmek istediklerini söyledi.

ESKİ BAŞKAN KÖKTAŞ'TAN 100 BİN LİRA 

Bu arada kırmızı beyazlıların eski başkanı AK Parti Samsun milletvekili adayı Fuat Köktaş, Kulüp Başkanı Erkut Tutu'yu ziyaret etti. Fuat Köktaş, "Bu işin ne kadar zor olduğunu iyi birilim. Şahsım olarak Samsunspor'a 100 bin lira bağış yaparak şehrimizdeki tüm iş adamlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.