İnönü Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 2015 Fun Fly Türkiye Şampiyonası’nda model uçaklar uçuş sahasında kumanda pilotlarının kontrolünde akrobasi hareketleriyle puan toplamaya çalıştı.
Düzenlenen yarışmada, ferdi sıralamada en yüksek puanı toplayan Kamil Yükselen birinci olarak kupa ve madalyasını İnönü Kaymakamı Enver Özderin’den aldı. İkinci olan Melih Ulupınar ödülünü THK İnönü Şube Başkanı Osman Giray’dan, üçüncü yarışmacı ise, ödülünü THK Gürsu Şube Başkanı Özden Özbamya’dan aldı. Takım sıralamasında, birinci olan AMUK, ödülünü THK İnönü Havacılık ve Eğitim Merkezi Müdürü Osman Köşker’den aldı. İkinci olan Talas Havacılık ödülünü THK Model Uçak Okulu Müdürü Mehmet Arslan’dan, üçüncü olan takım ise, THK Dış ilişkiler ve Şampiyonalar Şefi Sayın Sultan Çelikcan’dan aldı.
Ayrıca ödül töreninde, THK Dış ilişkiler ve Şampiyonalar Şefi Sultan Çelikcan’a Havacılık ve Eğitim Yönetici Burçin Karutaş tarafından, THK’ya ve Fun Fly yarışmalarına verdiği destekten dolayı başarı ve teşekkür belgesi verildi.
Ödüllerin verilmesinin ardından profesyonel THK pilotları, Planör, Mosqito, Model Uçak, Myp ve Microlight gösterileriyle ve gökyüzünde açtıkları Türk bayraklarıyla şampiyona ödül töreni son buldu.