Seçim takviminin işlemesiyle birlikte, “kendisini tanıtmak”, “adaylık gerekçelerini ve projelerini” anlatmak için yola çıkan Muammer Beluk, çalışmalarını Adana’nın en uzak noktalarına kadar giderek sürdürüyor.
“Gitmediğimiz yer bizim değildir” sloganıyla hareket eden Muammer Beluk’un, seçim çalışmalarına yönelik rotasında bütün ilçeler yer alıyor. Beluk, diğer ilçe merkezlerinde olduğu gibi Aladağ’da da yoğun ilgi gördü.
Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’i ziyaret eden Muammet Beluk, Başkan Akgedik’ten ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.
AK Parti İktidarının, şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle Cumhuriyet tarihinde görülmemiş icraatları gerçekleştirdiğini, Türkiye’yi duble yollarla döşeyip eskiden “Gidilmez olan yerleri, gidilir”, “Geçilmez olan dağları, geçilir” hale getirdiğini ifade eden Beluk, yine de yapılması gereken çok hizmet olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Akgedik’in şimdiye kadar yaptığı çalışmaların övgüye değer olduğunu kaydeden Beluk şöyle dedi:
“Hükümetimiz 13 yıldır istikrarla sürdürdüğü yönetimi süresince, daha önce imkansız olarak görülen hizmetleri yapmayı başardı. Bu hizmetleri sıralamaya kalksak saatler yetmez. İllerimizi ilçelerimizi birbirine bağlayan duble yollar bunlara bir örnektir. Ancak Türkiyemiz büyük bir coğrafya. Bu nedenle bizlere de yapacak çok iş düşüyor. Aladağ, başta olmak üzere ilçelerimizin mevcut yolları daha da iyi hale getirilebilir.Yerel yönetimlerin kısıtlı gücü ile bu hizmetleri vermesi kolay değil. Kısmet olursa bize AK Parti’de vekillik onuru nasıp olursa, hükümetimizden alacağımız güçle elimizden gelecek çalışmayı göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”
Muammer Beluk, Aladağ’da Belediye Başkanı Akgedik’le görüşmesinin ardında partililerle “Sohbet Evi”nde buluştu. Beluk, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yılmaz ve partililere sohbet etti. Ardından da ilçe merkezindeki esnafı dolaştı. Esnafa “Hayırlı işler” dileyen Beluk, yaptığı ikili sohbetlerde de kendisini tanıttı ve ilçe sakinlerinden öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hakkında bilgiler aldı.