Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören minikler, yeni eğitim döneminde öğrenmeye tiyatro gösterileri başladı. Konuşan vücut adlı pandomim gösterisini izleyen çocuklar, sağlıklı beslenme ve temizlik alışkanlığı hakkında bilgiler edindiler.

Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören minikler, yeni eğitim dönemine başladılar. Her gün farklı bir etkinlikle ders işleyen Şehzadelerin minikleri, el becerileri ve oyun öğrenmenin dışında sağlık ve temizlik konularında da işlenen derslerle alışkanlıklar kazanıyorlar. Yeni döneme Konuşan Vücut adlı gösteriyi izleyerek başlayan Şehzadeler’ in minikleri, oyun ile birlikte sağlıklı beslenme, ağız diş sağlığı ve temizlik alışkanlığı hakkında bilgileri eğlenerek örendiler. Şehzadelerin minikleri yapılan pandomim gösterisini büyük bir ilgiyle izlediler.

Geleceğin şehzadeleri

Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ ne ilginin yoğun olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Belediyemize ait olan kreşimizde eğitim gören minik yavrularımızı, geleceğin şehzadeleri gibi yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu noktada kreşimiz gerçek anlamda yoğun ilgi görüyor. Şuan Kreşimiz tam dolu bir şekilde eğitim vermeye devam ediyor. Kreşimizin minikleri bu yıl yeni eğitim yılına büyük bir heyecanla başladılar. Oyun ve el becerilerinin yanı sıra miniklerimize sağlıklı beslenme ve temizlik alışkanlıkları noktasında da eğitimler veriyoruz. Bu noktada bu yıl eğitim dönemimiz güzel bir pandomim gösterisi olan Konuşan Vücut isimli oyun ile başlamış oldu. Miniklerimiz sergilenen bu güzel oyunu büyük bir ilgiyle izleyerek sağlıklı beslenme ve temizlik konularında yeni alışkanlıklar edinmiş oldular” dedi.