İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de

Samsun'da 23 yıl önce evinin önünden kaçırılan ve uzman polis ve deneyimli savcılardan oluşan özel ekibe rağmen bulunamayan Sinem Özdemir, Amerika'da ortaya çıkan "Pedofili skandalı" ile yeniden gündeme gelirken, Emniyet Müdürlüğü'nün ilgili birimlerinin "fali meçhul" olan dosyayı kapatmadığı öğrenildi.

2000'DE KAYBOLMUŞTU

Samsunlu Sinem Özdemir'in 9 Haziran 2000 yılında, Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak'taki evinin önünde oynarken, kaçırılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı, deneyimli polislerden oluşan bir özel ekip kurdu. Sinem Özdemir'in bulunması için kayıp kızın küçüklük fotoğrafı İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yeniden yüzlendirme laboratuvarında 15 yaşındaki halinin görüntüsü oluşturulup, polis ekiplerine dağıtıldı. Ancak yine kayıp Sinem yapılan tüm araştırma ve soruşturmalara rağmen bulunamadı. 

3 AYDA BİR BİLGİLENDİRME

Epstein’ın özel pilotunun Türkiye'den de çocuk kaçırdıkları iddaları gündeme oturmuştu. Sinem Özdemir'in Amerikalı sapkın örgütlenme tarafından kaçırılıp kaçırılmadığı sorusu akıllara gelirken, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün "Fail meçhul" dosyayla ilgili olarak 3 ayda bir bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Elvan İlhan 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.