Cumhur İttifakı Atakum Belediye Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'un Samsun'un eğitim merkezi olduğunu ifade ederek, "Üniversite eğitimi kazanan tüm öğrencilere burs desteği vereceğiz. Atakumlu gençlerimizi eğitim hayatı boyunca destekleyeceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

"ÖĞRENCİLERİMİZE BURS DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ"

Seçime sayılı günler kala projelerini açıklamaya devam eden Mimar Özlem Maraş, Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniveristesi'nin yerleşik olduğu Atakum'un bir öğrenci kenti olduğunu ifade etti. Eğitime destek vermek noktasında kararlılıklarını dile getiren Özlem Maraş, "Gençlerimizi, öğrencilerimizi eğitim hayatlarında desteklemek belediye olarak bizim en asli görevlerimiz arasında yer alacak. Bu anlamda üniveriteyi kazanan ve yüksek öğretim eğitimine başlayan her bir gencimizi destekleyeceğiz. Onlara sunacağımız birçok farklı desteğin yanı sıra kendilerine burs desteği de vereceğiz. Atakumlu gençlerimiz üniversiteyi kazandıklarında bilecekler ki Atakum Belediyesi onların yanında olacak, hiç yalnız bırakmayacak" diye konuştu.

"GENÇLERİMİZİN YAŞAM KONFORUNU ARTIRACAĞIZ"

Göreve geldiklerinde bu konuyu hızlıca planlayacaklarını ve sisteme alacaklarını kaydeden Özlem Maraş, "Öğrencilerimiz bizlerin baş tacı. Biz Atakum'un gençler sayesinde, onların gelecekte gösterecekleri yüksek performans sayesinde daha da gelieşeceğini ve yükseleceğini biliyoruz. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak gençlerimizin yaşamını kolaylaştıracak her türlü desteği hayata geçireceğiz. Öğrencilerimizin yaşam konforunu artıracak birçok projeyi hızla hayata geçireceğiz. Ve herhangi bir ayrım yapmadan üniversiteyi kazanan tüm Atakumlu gençlerimize burs desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsun'da bıçaklı yaralamaya hapis Samsun'da bıçaklı yaralamaya hapis

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.