OMÜ kampüsünde inceleme yapan Ersoy, daha sonra ÖSYM bürosunda yetkililerden bilgi aldı, ardından Ünal'ı makamında ziyaret etti. Üniversitenin hedefleri, planlanan projeler ile akademik faaliyetlere dair bilgi veren Ünal, Yükseköğretim Kurulu tarafından "Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı"na alınmalarıyla önemli bir eşiği geride bıraktıklarına dikkati çekti.

"AR-GE ALTYAPISI VE ARAŞTIRMACI İNSAN KAYNAĞINA YATIRIM YAPTIK"

OMÜ'nün birçok alanda yaptığı sıçramanın veri ve sonuçlara yansıdığını vurgulayan Ünal, "Öğrencilere kapasite ve dinamizmlerini açığa çıkararak fikir ve projelerini inovatif ürünlere dönüştürmeleri adına destek olduk. Bu doğrultuda AR-GE altyapısı ve araştırmacı insan kaynağına yatırım yaptık. Böylelikle sahip oldukları bilimsel ve teknolojik imkanları daha fazla uygulama ve çıktıya dönüştürmeyi hedefledik." dedi.

Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü

OMÜ VE ÖSYM'DEN ÇEŞİTLİ İSİMLER YER ALDI

Ersoy, OMÜ'nün hatıra defterini imzalayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, ÖSYM Başkan Danışmanı İrfan Özüdoğru, ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Kesgin, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk, OMÜ Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu ve OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hasan Atsız da yer aldı.

İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.