Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası tüm illerde toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına müsaade edilmeyeceğini açıkladı.

SON BULACAK
Bu kapsamda Samsun'da yaşayan vatandaşların  tramvaydaki mesafe konusunda sosyal medyadan yakındığı ı o görüntüler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın getirdiği kısıtlamalar neticesinde son bulacak. 

YAKINIYORLARDI
Ayakta yolcu taşınması konusunda Samsunlular, sıklıkla tramvay görüntüleri paylaşıyor bundan şikayet ediyordu. 

MÜSAADE EDİLMEYECEK 
Yeni tip koronovirüs salgınına dair tedbirleri değerlendiren Erdoğan, şunları söyledi: "Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kurallara uymayanlara kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir. Hükümet olarak marttan sonra açtığımız çok sayıda yüksek kapasiteli hastaneyle teşhis ve tedavi imkanlarını sürekli genişletiyoruz. Mevsim hastalıklarının yükü üzerimize binmeden günlük vaka sayılarını 100'ün altına, vefat sayılarını da mümkünse sıfıra indirmeliyiz. Kalabalık etkinliklerden uzak durmadığımız, kurallara uymadığımız sürece ne açtığımız hastaneler ne cezai tedbirler bizi virüsten koruyabilir."