XI. Bölge Samsun Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu,  insan sağlığına direkt etki eden önemli bir meslek grubu içinde olduklarını belirterek, " Bireysel müesseselerin ayakta kalması için meclise kanun teklifini verdik. Daha iyinin kanunlara ulaşması için Cumhurbaşkanımızdan ve  TBMM'den  yeni çıkacak kanun teklifimizin  hızlı bir şekilde hayata geçmesini istiyoruz" dedi. 

ANIT'TA TÖREN

İlkadım İlçesinde '1 Haziran Optisyen-Gözlükçüler Günü'nde Onur Anıtında bir araya gelen XI. Bölge Samsun Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulundu.  

MUTLU'DAN BİRLİKTELİK VURGUSU

Kanal S mikrofonlarına açıklama yapan Başkan Mutlu, birliktelik vurgusu yaparak, halk sağlığı için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Başkan Mutlu, "Dünyada '1 Haziran Optisyen-Gözlükçüler Günü' Türkiye'de kutlanıyor.  Türkiye'de aynı zamanda optisyen-gözlükçülerin meslek odaları kuruldu. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde daha güzel yarınlara kavuşabilmek için geçmişten bugüne kadar değerli optisyen-gözlükçü  meslektaşlarımızın bizlere verdikleri destek ve güven gücümüze güç katmakta olup mesleğimizin tüm sorunlarını birliğimiz ve odalarımızla çözeceğimize gönülden inanmaktayız" dedi. 

KANUN TEKLİFİ MECLİS'TEN GEÇMELİ

"Optisyen-Gözlükçüler olarak çok zor durumdayız" diyen Başkan Ali Mutlu, " Sermaye dediğimiz zincir gruplar, sektörü ele geçirmeye çalışıyorlar. Biz halkın sağlığını korumak için bireysel müesseselerin ayakta kalması için meclise kanun teklifini verdik. Daha iyinin kanunlara ulaşması için Cumhurbaşkanımızdan ve  TBMM'den  yeni çıkacak kanun teklifimizin  hızlı bir şekilde hayata geçmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.